<
Apostleship of the Sea
Apostolatus Maris Antwerpen

WELKOM

Stella Maris Antwerpen


Het Antwerp Seafarers' Centre aan de Italiëlei ,beter bekend onder de naam "Stella Maris" wordt beheerd door het vzw Apostolatus Maris . Vanuit dit zeemanshuis stellen diverse organisaties zich ten dienste van de zeelieden te weten

Apostolatus Maris, rooms katholiek

British & International Sailors' Society, presbyteriaans

Deutsche Seemannsmission, lutheraans

Mission to Seafarers, anglicaans.


Maar ook zeelieden van een andere of zonder obediëntie zijn er welkom. Ook toevallige passanten zonder zeemansboek worden verwelkomd. Aan niemand van de bezoekers worden vragen gesteld naar nationaliteit, ras of godsdienst. 

Dienstverlening aan zeelieden is het gemeenschappelijk streven. Mensen van verschillende nationaliteit,ras,godsdienst of filosofische overtuiging vinden hier een gastvrij onthaal en een warm menselijk contact. Het oecumenisch karakter werd gekozen om aan te tonen dat taal,ras noch godsdienst een rol spelen bij de benadering van de zeelieden.

Elke avond is ons Antwerp Seafarers' Centre tussen 19.00uur en 23.00 uur een ontmoetingsplaats voor zeelieden van diverse nationaliteiten en religies. Zij kunnen er zich thuis voelen en zich ontspannen, beschikken over een vaste internethoek, zeer goedkope VOIP-telefoonverbindingen en ook Wifi waardoor ze via hun laptop of tablet met het thuisfront kunnen communiceren.
Om het Centrum van de stad te bereiken kunnen de zeelieden gebruik maken van de gratis busservice, georganiseerd en betaald door de Haven van Antwerpen. Op vastgestelde tijdstippen en plaatsen in de haven worden ze opgepikt door de bus en rond 23.00 uur teruggebracht aan boord.

 

 

 

 


Apostolatus Maris

Italielei 72
Antwerpen 2000

  • +32 (0)3 233 34 75
  • info@aposmar.be
  • H: Maandag - Vrijdag: 7:00 PM to 11:00 PM

    Copyright © 2018 - Alle rechten voorbehouden. All rights reserved.
    Created by Susunoyo